Translate

2013. április 19., péntek

Többtucatnyi hamburger (is) készült a holnapi sütőstúdióra

Kedveseim!
Ma is szép számmal vettetek részt a sütőstúdión, ha jól számoltam 101-en voltunk!
A recepteket, információkat és fotókat folyamatosan töltöm fel a blogra, valamint a facebookos oldalra is, lehet csemegézni belőle! Ha valamilyen információ nem jutott volna el hozzátok, jelezzétek, és szívesen megírom Nektek/Önöknek!

Ha készítettetek jó fotókat megtennétek, hogy elkülditek nekem, hogy én is gyönyörködhessek bennük, valamint felkerülhessenek a blogra is?? Köszönöm!

Az önkéntes segítők közül köszönöm szépen Lehotai Ádámnak a reggel csomagszállítást, Dolnay Brigittának a fotózást, az előkészületekben való aktív részvételt már reggel fél nyolctól, Németh Andinak a párhuzamos elkészítést, Bodon Judit, Kovács Cecília, Hajdu Andrea dietetikusoknak az aktív részvételt, valamint a többi kedves résztvevő dietetikusnak az érdeklődést.

A reggeli pakoló/előkészítő csapatnak a segítséget: Nagy Szilvia Veronikának, Kemény Ádámnak, Láng Adriennek és férjének Gábornak, Amtman Jánosnak, Mészáros Katának.
Az egyesületi regisztrációban a segítséget Kovács-Gál Viktóriának.

A program támogatójának a Numil Kft.nek a szponzorációt, Kovács Ildikó dietetikusnak az aktív részvételt, az alapanyagok beszerzését, a receptek igényes kinyomtattatását, a szállítmányozást, a gyerekjátékok biztosítását, a közös munkát!

A Magyarországi PKU Egyesületnek, és elnökének Parrag Tamásnak a folyamatos támogatását.

A Diétaabc munkatársainak Mató Andrásnak, Sereg Dórának, és Parrag Petrának a részvételt, a vásárlási lehetőséget!
Az Eurest munkatársainak a helyszín biztosítását, és a segítőkészséget!

Mindezek mellett úgy vélem a program nem jöhetett volna létre a receptek kitalálása, kifejlesztése nélkül, a program összeállítása, az alapanyagok felkutatása, a program megszervezése és logisztikája nélkül, melyet örömmel készítettünk Nektek az elmúlt hónapokban, mi Erikák!!! Reméljük, elkészítitek a recepteket otthon, és a diéta mindennapos betartásában a programmal is segítségetekre lehettünk!!

Erikák :-)




A sütőstúdió előkészületei pénteken:






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése